Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Recreatieappartement kopen aan het water - Maasresidence Thorn : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Appartementen

Uitverkocht


De luxe afgewerkte havenappartementen liggen op één van de mooiste plekjes van Maasresidence Thorn met schitterend uitzicht over de jachthaven en het water. Er zijn in totaal 3 appartementsgebouwen met ieder 20 havenappartementen. Deze zijn verdeeld over 4 woonlagen en bereikbaar via de centrale entree en lift of trappenhuis. Elk appartementengebouw heeft een eigen typerende uitstraling maar is qua woonlagen en indeling identiek. Het gros van de havenappartementen zijn 4-persoons appartementen welke vrijwel allemaal gelijk zijn.

Allen hebben een ruime living met schuifpui of deur naar een riant balkon en kijken uit over het water. Het middelste appartement op de bovenste woonlaag is een 6-persoons appartement en heeft een verdieping met extra slaapkamer, badkamer en het tweede balkon. Bij elk appartementengebouw ligt een grote parkeerplaats en aan elk appartement worden twee parkeerplaatsen toegewezen.

 

Indeling

Een appartement en Hotelgedeelte


De appartementen zijn zo ingedeeld dat ze op twee manieren te verhuren zijn. Als één geheel 4-persoons appartement of als twee separate accommodaties, waarvan één deel 2-persoons appartement en één deel 2-persoons hotelkamer. Het middelste appartement op de bovenste woonlaag wordt als een 6-persoons appartement verhuurd of als een 4-persoons appartement en een 2-persoons hotelkamer. Dit bevordert de bezettingsgraad en zorgt voor een optimaal verhuurresultaat. Elk appartement heeft een hoofdentree met daarnaast een aparte toegang naar zowel het appartementgedeelte als het hotelgedeelte.

Appartementgedeelte:
Het ruime appartementgedeelte is voorzien van een volwaardige keuken, eethoek, zithoek en riant balkon met schitterend uitzicht op het water en de jachthaven. De 2-persoons slaapkamer heeft toegang tot een badkamer. Het middelste appartement op de bovenste woonlaag is voorzien van een trap naar een verdieping bestaande uit een tweede 2-persoons slaapkamer met toegang tot een en-suite badkamer en het tweede balkon.

Hotelgedeelte:
Het hotelgedeelte is voorzien van een ruime relaxhoek met schitterend uitzicht op het water en de jachthaven, luxe bedopstelling en toegang tot een badkamer.

Architectuurstijlen

Voor een gevarieerd straatbeeld


De drie appartementencomplexen zijn qua indeling identiek maar verschillen in uitstraling door de drie architectuurstijlen.
De architectuurstijlen van links naar rechts: Grote Hegge, Thorn en Maasdorp.

LEES MEER

Type

Plattegronden


Woonlaag

Plattegronden


Luxe

en van alle gemakken voorzien


De appartementen zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken net zoals in een hotel, van roomservice tot dagelijks opgemaakte bedden. U kunt heerlijk achteroverleunen, aan alles is gedacht tot in het kleinste detail en van de grootst mogelijke kwaliteit!

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.