Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Partners - Maasresidence Thorn : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Partners

Klik op de logo's voor meer informatie


Een gerenommeerd familiebedrijf (sinds 1964) met een veelzijdige vastgoedportefeuille van meer dan 6000 objecten. Het managementteam van Grouwels Vastgoed bestaat uit de directieleden Roger Grouwels, Chantalle Grouwels en Edward Grouwels, directeur financiën Ramon Smits en directeur vastgoed Piet Bougie. Samen met hun team van 40 vakmensen werken ze dagelijks aan het het uitbreiden van de portefeuille en het woongenot van duizenden huurders.

Grouwels Vastgoed acquireert, beheert, verhuurt en verkoopt woningen, door heel Nederland, Duitsland en België. De focus ligt op middelgrote tot grote projecten, en altijd op zeer goede locaties.

www.grouwelsvastgoed.nl

Arcus Zuid Projectontwikkeling ontwikkelt Maasresidence Thorn in opdracht van Grouwels Vastgoed. Tevens coördineert en verzorgt zij de verkoop van de recreatie-woningen en havenappartementen. Arcus Zuid Projectontwikkeling richt zich naast woningbouwprojecten al jaren, met succes, op verblijfsrecreatieve projecten (vakantieparken). De eindgebruiker en de marktsituatie staan hierbij continue centraal. Rendabele en kwalitatief hoogwaardige projecten, dat is waar Arcus Zuid voor staat. Voor referenties en verdere informatie:

www.arcuszuid.nl

ResortNet is een van de labels van de BungalowNet Group, een organisatie die al meer dan 20 jaar bestaat en tal van recreatieparken en recreatiebungalows in Europa in de verhuur heeft. ResortNet verzorgt de verhuur, exploitatie, het beheer en ondersteunt de marketing voor hoogwaardige, zelfstandige recreatieparken in binnen- en buitenland. Voor referenties en verdere informatie:

www.resortnet.nl

Van Wijnen helpt mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen. Door te ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden worden plekken gecreëerd waar men zich thuis voelt. Met het oog op de volgende generaties bouwen zij zonder negatieve gevolgen voor het milieu en onze planeet. Dankzij de 24 locaties in Nederland gebeurd dat duurzaam en dichtbij de klant en leveranciers.

Voor Maasresidence Thorn verzorgt Van Wijnen de bouw van 270 woningen en  60 appartementen voor de recreatie.

www.vanwijnen.nl

Maasveste Berben Bouw bouwt al sinds 1859 op kennis en ervaring van voorgaande generaties onder leiding van directeur Bas Herberigs. We ontwikkelen, bouwen en beheren individuele woningen, woningbouwcomplexen en utiliteits-/industriegebouwen. Dat maakt ons tot een allround bouwbedrijf waar we trots op zijn.

www.maasvesteberbenbouw.nl/

Bloem Infra BV verzorgt de infrastructuur van project maasresidence Thorn.

Multidisciplinaire projecten pakken we samen op met de gespecialiseerde collega-bedrijven uit de Bloem Group. Daarbij heeft u altijd één centraal aanspreekpunt. Door deze bundeling van kennis, kunnen wij veel projecten volledig met eigen vakspecialisten uitvoeren. Van eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. In de praktijk leidt deze samenwerking vaak tot verrassende, onconventionele oplossingen.

www.bloeminfra.nl

OT Design ontwerpt, realiseert en produceert interieurconcepten voor de recreatiebranche. Van luxe vijf sterren resorts tot bijzondere boutique hotels met 30 kamers. In elk interieurconcept wordt gestreefd naar de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Afgestemd op de eisen en wensen van zowel opdrachtgever als eindgebruiker. Kortom: een ontwerp waarbij aan alles is gedacht.

www.otdesign.nl

Arcus Zuid Projectontwikkeling verzorgt samen met Ralf Trafas Makelaardij, M3 Makelaardij en SerPro Management de verkoop van de recreatiewoningen en -appartementen in Maasresidence Thorn. Samen staan zij voor u klaar met deskundig advies en begeleiding tijdens de aankoop van een woning of appartement.

Klik hier om een vrijblijvend verkoopgesprek te plannen met een van de adviseurs.

 

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.