Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Maasresidence Thorn - Het plan en beschikbaarheid : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Het plan

Maasresidence Thorn


Het uiteindelijk park omvat ca. 300 recreatiewoningen in diverse groottes, types en architectuurstijlen, 60 appartementen, een jachthaven, dagstrand en luxueuze centrumvoorzieningen. Door de ligging en de variatie in architectuurstijlen en woningtypes ontstaat er een speelse mix die zorgt voor een sfeervolle uitstraling. De bouw en verkoop wordt gefaseerd uitgevoerd.

Plattegrond

Fase 3


Bekijk de plattegrond van Maasresidence Thorn en ontdek alles over de ligging van de recreatiewoningen. Klik op de knop beschikbaarheid meer specifieke informatie, zoals kaveloppervlakte en beschikbaarheid.

Beschikbaarheid

Locatie

prachtig decor van watersport, natuur en cultuur.


Een absolute A-locatie waar diversiteit en kwaliteit overheersen.

Vanuit Maasresidence Thorn ontdekt u op korte afstand de internationale mix van natuur, kunst en cultuur welke de regio te bieden heeft. Maasresidence Thorn is één van de weinige recreatieparken met in de achtertuin grote steden én natuurgebieden in zowel Nederland, België als Duitsland.

centrale voorzieningen

het kloppende hart


Maasresidence Thorn biedt naast een ongekend verblijfscomfort ook een breed aanbod aan voorzieningen welke het park nog meer glans geven. Gelegen aan de boulevard, tegenover de jachthaven en aan de Grote Hegge vormen de centrumgebouwen met tal van voorzieningen het kloppende hart van het park.

Centrale voorzieningen

Jachthaven

prachtig aangelegd aan de boulevard


Maasresidence Thorn is onlosmakelijk verbonden met het water. Reden te meer om een geheel nieuwe jachthaven te realiseren. Prachtig aangelegd met ruime ligplaatsen, gemakkelijk te bereiken vanaf de sfeervolle boulevard en dichtbij de centrale voorzieningen. Of u nu een eigen boot heeft of een bootje wilt huren, de jachthaven beschikt over full-service ligplaatsen, ruime boxen, uitgebreide voorzieningen, passantenplaatsen en vaste ligplaatsen.

Aanmeren

met uw eigen boot


Voor toekomstige eigenaren is er ook de mogelijkheid om een vaste privé ligplaats te huren. Wat is er mooier dan vanuit uw eigen accommodatie zo uw boot instappen. Ook passanten en recreanten die op het park verblijven kunnen hun boot aanmeren of een bootje huren. U heeft alle vrijheid om erop uit te varen en de schitterende omgeving ook eens vanaf het water te ontdekken.

Rederij Cascade
Om de hoek ligt de opstapplaats voor boottochten en cruises naar Wessem, Stevensweert en Maasbracht. Ga aan boord en ontdek de gezellige Maasdorpen.

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.