Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Stijlen - Maasresidence Thorn : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Architectuur

Stijlen


De recreatiewoningen zijn er in 3 unieke architectuurstijlen geïnspireerd op de prachtige omgeving. Hierdoor wordt er een gevarieerd straatbeeld gecreëerd waarbij de stijlen zodanig op elkaar zijn afgestemd dat ze een herkenbare eenheid vormen. De eiland wellness woningen worden in 2 wisselende architectuurstijlen uitgevoerd.

Uitstekende bouwkwaliteit
De recreatiewoningen in Maasresidence Thorn worden traditioneel gebouwd, onder SWK Garantie en volgens de richtlijnen van het Bouwbesluit. Hierdoor wordt er een hoge bouwkwaliteit gerealiseerd. Daarnaast worden er duurzame en onderhouds- en gebruiksvriendelijke materialen toegepast. Zo worden de woningen in fase 3 gasloos gerealiseerd op basis van de Bijna Energie Neutrale Gebouwen normen.

Stijl: GROTE HEGGE

De architectuurstijl Grote Hegge kenmerkt zich door genuanceerd (geel, grijs en wit) gevelmetselwerk, oranje dakpannen en kozijnen in de kleur antraciet.

Stijl: THORN

De architectuurstijl Thorn kenmerkt zich door wit geschilderde gevelmetselwerk, zwarte dakpannen en kozijnen in de kleur antraciet.

Stijl: MAASDORP

De architectuurstijl Maasdorp kenmerkt zich door oranje-rood gevelmetselwerk, antraciete dakpannen en kozijnen in de kleur crème wit.

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.