Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Recreatiewoning kopen aan het water - Maasresidence Thorn : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Recreatie

Woningen


Door de vrijstaande woningen, de verkaveling en de afwisseling van hofjes, lanen en groenvoorzieningen ontstaat er een gezellige en intieme sfeer met een ruimtelijk en open karakter.

De luxe afgewerkte recreatiewoningen zijn er van 4-persoons tot zelfs 20-persoons. Daarnaast kunt u kiezen uit 4 verschillende types en 3 verschillende architectuurstijlen. De keuze is dus geheel aan u.

Bekijk de prijslijst fase 2

De types

Welke woning pas het beste bij u?


De luxe afgewerkte vakantiewoningen worden in diverse types en stijlen gerealiseerd en zorgen voor een optimale beleving.
Elke variant heeft specifieke kenmerken en speelt naadloos in op de wensen van zijn eigen doelgroep.

Welke woning past het beste bij u?

Type: Luxe

De ‘Luxe woningen’ beschikken over alle elementen voor een ontspannen vakantie en zijn gelegen aan een laan of een plein.

Type: Kids Special

De kinderen staan centraal middels de speciale kinderslaapkamer, een omheinde tuin en toegang tot een ‘privé’ speelterrein. De ‘Kids Special woningen’ zijn ideaal voor jonge gezinnen. Hier voelen kinderen zich helemaal thuis en houden de ouders vanuit het terras een oogje in het zeil op de spelende kinderen.

Type: Premium Water

Na een actieve dag de ontspanning opzoeken in de sauna en vervolgens genieten van de ondergaande zon boven het water. Voor iedereen die iets meer luxe verlangt én optimaal contact wil met het water zijn de ‘Premium Water woningen’ uitermate geschikt. Deze woningen liggen met hun achtertuin aan het water en hebben hierdoor een schitterend uitzicht.

Type: Premium Buitenleven

Een extra groot overdekt terras met o.a. loungeset en luxe BBQ-meubel. De ‘Premium Buitenleven woningen’ bieden net dat beetje meer voor iedereen die het liefste de hele dag buiten verblijft. Na een dagje buiten genieten is het heerlijk ontspannen in de binnensauna.

Architectuurstijlen

Voor een gevarieerd straatbeeld


Naast de verschillende groottes en types heeft u ook nog de keuze uit drie verschillende architectuurstijlen: Grote hegge, Thorn of Maasdorp. Kies de woning die het beste aansluit bij uw wensen en persoonlijke smaak.

Stijl: GROTE HEGGE

Stijl: THORN

Stijl: MAASDORP

Plattegrond

Fase 1 & 2


Bekijk de plattegrond van Maasresidence Thorn en ontdek alles over de ligging van de recreatiewoningen en -appartementen.

BESCHIKBAARHEID

Interieur

Sfeer & comfort


Het interieur is met de grootste zorg samengesteld en helemaal afgestemd op het luxe afwerkingsniveau van de woningen.
Het inventarispakket bestaat o.a. uit meubels, bedden, woonaccessoires, keukengerei, vloerafwerking en raambekleding.
De pakketten zijn kwalitatief hoogstaand door het gebruik van hoogwaardige materialen met een natuurlijk karakter.
Bij het inventarispakket voor de woningen kunt u kiezen uit twee verschillende kleurstijlen.

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.