Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Investeren - Maasresidence Thorn : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Investeren


Vakanties in eigen land populairder dan ooit
Maasresidence Thorn opende in 2022 haar deuren en de verhuurresultaten zijn bijzonder goed. Niet alleen door de unieke euregionale locatie van het park maar ook gezien de grote vraag van toeristen naar verblijfsaccommodaties in deze regio.

Investeren & genieten
De vrijheid om even niets te hoeven en alleen te genieten, dat vindt u op recreatiepark Maasresidence Thorn.
Een waardevaste investering voor uw toekomst. Investeren in een recreatiewoning op Maasresidence Thorn levert niet alleen financiële voordelen op. U kunt ook zelf genieten van deze absolute A-locatie. Beleef met familie of vrienden het veelzijdige Maasresidence Thorn en het waterrijke en bourgondische Limburg.
Het beheer en de verhuur worden tot in de puntjes voor u verzorgd, van boekingen en betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandelingen

Verhuur & beheer

Meer informatie
Wilt u graag meer informatie over de investeringsmogelijkheden en de rendementen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij lichten het een en ander graag persoonlijk toe.

Financieringsopties

waardevast investeren in een stukje buitenland in Nederland

Verhuur & Beheer

Alles perfect geregeld


Zowel de verhuur als het beheer wordt verzorgd door ResortNet, een van de labels van de BungalowNet Group.
ResortNet verzorgt de verhuur, exploitatie en het beheer voor hoogwaardige, zelfstandige recreatieparken in binnen- en buitenland.

Met ruim 20 jaar ervaring en een uitgebreide verhuurportefeuille heeft deze professionele organisatie een bewezen staat van dienst met een eigen IT, Marketing, Customer Service, Operational Team en bovenal unieke eigen gespecialseerde software voor een optimale verhuur en exploitatie van Maasresidence Thorn.  Samen met meer dan 200 internationale partners, verzorgen wij jaarlijks voor veel parken de beste hospitality experience gericht op de eigen identiteit, uitstraling en beleving van het park.

Bij ResortNet wordt alles perfect voor u geregeld waarbij de focus ligt op totale ontzorging met de hoogste kwaliteit tot in het kleinste detail. Van boekingen en betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandelingen. Met ResortNet bent u verzekerd van een goede bezettingsgraad en optimale verhuurresultaten.

MEER INFORMATIE

Financiering


Investeren in een recreatiewoning wordt steeds vaker gezien als een uitstekende alternatieve investering, waarbij onder andere de ligging doorslaggevend is. Maasresidence Thorn biedt investeringsmogelijkheden op een absolute toplocatie. Gelegen bij het toeristische merk ‘het witte stadje Thorn’ en middenin het waterrijke natuurgebied de Limburgse Maasplassen.

Ook voor klanten die de investering in een recreatiewoning niet volledig uit eigen middelen kunnen betalen zijn er kansen! Het is immers mogelijk om een deel van de investering te financieren.

MEER INFORMATIE

 

De financieringen in het project Maasresidence Thorn kunnen door een tweetal partijen worden verzorgd:

Soeverein IFS

De financiering van uw recreatiewoning of havenappartement vraagt een zorgvuldige afstemming tussen uw wensen en de mogelijke invulling. De samenwerking met Soeverein International Financial Services staat garant voor een invulling op maat.

Soeverein IFS is een jong bedrijf met jarenlange ervaring op dit gebied en heeft zeer korte lijnen met diverse banken.

Financiering recreatiewoning Soeverein IFS

Cederic Colson
T: +31 6 26 21 60 66
E. cedericcolson@soeverein-ifs.eu
www.soeverein-ifs.eu

 

 


Volksbank Gescher eG

Nederlandse en Duitse particulieren & ondernemers kunnen hun financiering tevens via de Volksbank Gescher regelen. Deze coöperatieve bank heeft een uitgebreid financieel netwerk en kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden.

Hubert Steggemann

Hubert Steggemann
Financiele adviseur
T: +492542702803
E: nl@vb-gescher.de

 

Veelgestelde vragen


Op het nieuwe vakantiepark Maasresidence Thorn kunt u investeren in een recreatiewoning vanaf circa € 120.000 eigen vermogen (4 persoons). De rest van het aankoopbedrag kan gefinancierd worden met behulp van een hypothecaire lening. Onze adviseurs kunnen hier meer informatie over verschaffen.

Download de brochure ‘Algemene verkoopinformatie’ voor meer informatie.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Wanneer u een vakantiewoning koopt op een vakantiepark biedt dit een aantal voordelen. Zo wordt de verhuur, het beheer en het onderhoud van Maasresidence Thorn verzorgd door ResortNet, een ervaren verhuurorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Wel zo prettig. Daarnaast beschikt het park over uitgebreide all-weather voorzieningen, ideaal wanneer u ook af en toe zelf wilt genieten van uw tweede huis aan de Limburgse Maasplassen.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Het te behalen rendement op het eigen vermogen hangt af van een aantal zaken, waaronder de totale investering (koopsom woning inclusief inventaris) en de te behalen resultaten op deze investering (huuropbrengsten minus kosten). Over het algemeen wordt een rendement van rond de 5% als reëel gezien. Check altijd of de geboden rendementen haalbaar zijn en vraag, indien voorhanden, de rendementsberekening op. Vraag eventueel een second opinion aan of overleg met uw adviseur.

Download de brochure ‘Algemene verkoopinformatie’ voor meer informatie.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Het aankopen van een recreatiewoning is een grote investering. Het is dan ook belangrijk om een goede en veilige keuze te maken. Let daarom bij de zoektocht naar een geschikte woning op een aantal zaken. Zeker wanneer u kiest voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik of de vakantiewoning volledig wilt verhuren.

  • Locatie: bij de aankoop van een vakantiewoning voor de verhuur is het van belang om ook vanuit een commercieel oogpunt naar de investering te kijken. De locatie speelt hierbij een belangrijke rol. Kies daarom voor een populaire toeristische bestemming om zeker te zijn van goede verhuurinkomsten. Maasresidence Thorn ligt op een absolute A-locatie in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied. De provincie Limburg is daarnaast een van de populairste bestemmingen voor bungalowvakanties.
  • Erfpacht of eigen grond: staat de recreatiewoning op eigen grond of moet er erfpacht worden betaald? In het laatste geval kunnen de kosten flink oplopen wanneer de huurprijs voor de grond eenzijdig wordt verhoogd. De recreatiewoningen in Maasresidence Thorn staan op eigen grond.
  • Bouwmethode: welke bouwmethode wordt toegepast? Over het algemeen zijn stenen recreatiewoningen ten opzichte van chalets solider gebouwd, onderhoudsvriendelijker en duurzamer. De recreatiewoningen in Maasresidence Thorn worden traditioneel gebouwd, onder SWK Garantie en volgens de richtlijnen van het Bouwbesluit. Hierdoor wordt er een hoge bouwkwaliteit gerealiseerd.
  • Verhuurorganisatie: in de meeste gevallen wordt de verhuur van een vakantiehuisje dat is gelegen op een vakantiepark geregeld door de betrokken verhuurorganisatie. Om een goed rendement te behalen is het van belang dat de bezetting van de woning optimaal is. Check dus of de organisatie hun zaken op orde heeft en lees de huurovereenkomst goed door. De verhuur van de accommodaties op Maasresidence Thorn wordt verzorgd door ResortNet, een ervaren verhuurorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring.
  • Additionele kosten: naast de aankoopprijs zijn er vaak additionele kosten gemoeid bij de aankoop van een recreatiewoning. Denk hierbij aan onderhoudskosten, kosten voor gas, water en licht en verzekeringen. Vraag daarom altijd naar een uitgebreid kostenoverzicht voor een goed beeld van deze bijkomende kosten.

Download de brochure ‘Algemene verkoopinformatie’ voor meer informatie.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Een vakantiewoning financieren kan slechts bij een beperkt aantal geldverstrekkers. Daarnaast hanteren deze partijen verschillende financieringsvoorwaarden. In de meeste gevallen moet een deel van de recreatiewoning met eigen geld betaald worden.

Voor de financiering van een recreatiewoning in Maasresidence Thorn werken wij nauw samen met een tweetal partijen.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.