Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Open dag Maasresidence Thorn - Maasresidence Thorn : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Open dag Maasresidence Thorn


Een recreatiewoning kopen op een toplocatie aan het water? Op zaterdag 22 juni kunt u kennis maken met Maasresidence Thorn, een nieuw resort met uitgebreide voorzieningen en luxe recreatiewoningen in diverse architectuurstijlen en types. Meld u aan voor een vrijblijvend gesprek via onderstaande knop. In de door u te bepalen tijdzone hebben wij alle tijd om u uitgebreid te informeren en de woningen in de derde fase te bezoeken.

AANMELDEN OPEN DAG 22 JUNI

Tijdens deze open dag start tevens de verkoop van de recreatiewoningen in de vierde en laatste fase! Profiteer van het nieuwe aanbod en kies de woning die het beste bij u past of kies voor een van de laatste woningen in de derde verkoopfase welke op 12 juli in de verhuur gaan (direct rendement!).

PRIJSLIJST FASE 3

Waarom een recreatiewoning kopen in Maasresidence Thorn?


Limburg is een van de populairste vakantiebestemmingen in eigen land. Een vakantiehuis kopen in deze geliefde provincie is dan ook een slimme keuze.

  • Uitmuntende locatie vanwege de ligging aan de Maas en Thorn, en op korte afstand van stedelijke gebieden in Nederland, België en Duitsland.
  • Uniek vakantieresort van top niveau. Naast de hoogwaardige afwerking van de woningen zijn er tevens centrale voorzieningen van hoog niveau gerealiseerd.
  • Verhuur en beheer door ResortNet, een lean en mean organisatie welke garant staat voor ultiem genieten en een uitstekend rendement op uw investering.
  • Solide belegging waarbij duurzaam investeren en plezier samen gaan.

 

Luxe recreatiewoningen aan de Limburgse Maasplassen


Maasresidence Thorn ligt aan De Grote Hegge, een van de vele Maasplassen. Een paradijs voor water(sport)liefhebbers. Varen of zeilen, zwemmen of pootje baden, surfen of suppen of gewoon genieten van de schitterende uitzichten. Wanneer u een recreatiewoning koopt in Maasresidence Thorn zijn alle ingrediënten aanwezig voor een magische dag op of aan het water.

Investeren in een recreatiewoning in Maasresidence Thorn: de mogelijkheden


  • Combinatie van verhuur en eigen gebruik. U bepaald dan zelf hoeveel dagen u gebruik wilt maken van uw recreatiewoning (max. 185 dagen). Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw tweede (t)huis en daarnaast aantrekkelijke verhuuropbrengsten realiseren.
  • Volledige verhuur. Liever optimale verhuurresultaten behalen? Dan kan de recreatiewoning het gehele jaar ter beschikking worden gesteld voor de verhuur.

Download de brochures


* verplichte velden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.