Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Positieve verhuurresultaten - Maasresidence Thorn : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Positieve verhuurresultaten


Vorige maand bereikte Parc Maasresidence Thorn weer een mooie mijlpaal. Op 29 april was het park namelijk precies één jaar geopend. Een mooi moment om de tussenstand op te maken. De verhuurresultaten voor het eerste verhuurjaar waren zeer goed en in lijn van de prognoses, de vooruitzichten voor 2023 zijn uitstekend!

Ook de verkoop van fase 3 verloopt voorspoedig. De locatie, hoogwaardige kwaliteit van de duurzame woningen en de uitgebreide voorzieningen worden zeer gewaardeerd. En nog belangrijker, de reviews van gasten zijn zeer positief.

Benieuwd naar deze investeringskans, download dan hier de actuele prijslijst en de verschillende brochures.

Waarom investeren in een recreatiewoning?

Door verschillende wijzigingen vanuit de overheid wordt de verhuur van reguliere woningen steeds minder aantrekkelijk. Investeren in recreatief vastgoed wordt hierdoor steeds interessanter, zeker gezien de populariteit van bungalowvakanties in Nederland. Door de verhuur van een recreatiewoning worden mooie opbrengsten gerealiseerd. Indien gewenst kunnen eigenaren daarnaast ook nog zelf genieten van hun eigen recreatiewoning.

Bij Parc Maasresidence Thorn wordt zowel de verhuur als het beheer van de woningen verzorgd door ResortNet. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, van boekingen en betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandelingen. Met ResortNet bent u verzekerd van een goede bezettingsgraad en optimale verhuurresultaten.

Voortgang bouw

De bouw van de woningen in de derde fase verloopt voorspoedig en volgens planning. De eerste woningen zijn al wind- en waterdicht! Deze bouwfase zal medio 2024 gereed zijn voor de verhuur.

Bekijk hier de laatste bouwfoto’s.

Terug naar overzichtspagina

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.