Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Kopers aan het woord - Maasresidence Thorn : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Kopers aan het woord

Chantal Hees


De Limburgse Chantal Hees (40) woont al haar hele leven in Echt op ongeveer 10 km van Maasresidence Thorn. Naast haar drukke leven als moeder is Chantal iedere dag druk in de weer met het maken van lichtplannen voor haar familiebedrijf, Hees Lights and Living. Zij zijn al meer dan 110 jaar toonaangevend in het maken van licht- en interieurplannen. Chantal is momenteel trotse eigenares van een 8 persoons recreatiewoning gelegen aan het water.

Vakantie in eigen land en dicht bij huis

Op vakantie gaan hoeft voor Chantal niet steeds buiten Nederland. “Zeker het afgelopen jaar heeft me geleerd hoe prachtig en rustgevend de Limburgse Maasplassen kunnen zijn.” Daarnaast biedt het reserveringssysteem ook extra mogelijkheden voor de eigenaren om voordelig op korte termijn boekingen te plaatsen. “Ik vind het erg prettig om te zien hoe flexibel de verhuur exploitant is bij korte termijn boekingen.”

Hoog afwerkingsniveau en veelzijdige voorzieningen op het park

Het ontvangen van de brochures en het doorspitten van onze website gaf Chantal al direct een vertrouwd gevoel. “Je ziet veel parken voorbijkomen in Nederland, maar wat mij vooral aansprak bij Maasresidence Thorn is het hoge afwerkingsniveau en de veelzijdige voorzieningen op het park”. Begin april begaven we ons niet alleen in het witte stadje Thorn maar ook ineens in een wit besneeuwd vakantiepark. “Zeker op dit soort dagen vind ik het erg prettig dat mijn kinderen lekker naar een groot zwembad kunnen en er een kids-club aanwezig is die allerlei activiteiten voor ze verzint.”

Waarom investeren in een recreatiewoning in Limburg?

De negatieve spaarrente was voor Chantal een van de redenen voor het investeren in Maasresidence Thorn. “De negatieve spaarrente heeft mij zeker aan het denken gezet om naar een alternatief te zoeken voor mijn spaargeld.” Een lokale initiatiefnemer, Grouwels Vastgoed, en projectontwikkelaar, Arcus Zuid Projectontwikkeling, gaven Chantal extra vertrouwen. “Investeren in een vakantiewoning in Zuid-Frankrijk of Italië klinkt natuurlijk erg mooi, maar een recreatiewoning in eigen land en met betrouwbare lokale partijen sprak mij toch meer aan.” “Investeren in recreatief vastgoed hoeft voor mij niet altijd volledig om het rendement te gaan. Bij Maasresidence Thorn voel ik mij vertrouwd en kan ik zo nu en dan ook nog eens genieten van weekendjes weg met de kinderen!”

Maak kennis met de kopers

De komende periode zullen meer kopers aan het woord komen. Zij vertellen graag over hun ervaringen en de keuze voor een recreatiewoning of -appartement in Maasresidence Thorn. Ook benieuwd naar de investeringsmogelijkheden? Vraag dan de brochures aan!

Chantal Hees bij haar recreatiewoning aan het water

Chantal Hees bij haar recreatiewoning aan het water

Terug naar overzichtspagina

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.