Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Recreatiewoning kopen Limburg - Maasresidence Thorn : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Recreatiewoning kopen Limburg


Een recreatiewoning kopen in Limburg op een toplocatie aan het water? In het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied ‘De Maasplassen’ ligt Maasresidence Thorn. Een schitterend nieuw recreatiepark gelegen op een absolute A-locatie.

U kunt nu investeren in een recreatiewoning in dit exclusieve resort. Combineer eigen gebruik met een mooi rendement uit verhuur en geniet van De Maasplassen, het witte stadje Thorn en de prachtige omgeving. Het uiteindelijke park omvat ca. 300 recreatiewoningen, 60 recreatie appartementen, een jachthaven, dagstrand en uitgebreide centrumvoorzieningen.

Maasresidence Thorn biedt recreatiewoningen in vier verschillende types: Luxe, Kids Special, Wellness en Eiland Wellness. De woningen variëren van ca. 100 m2 tot ca. 205 m2 en zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Daarnaast worden de luxe vakantiewoningen uitgevoerd in drie verschillende architectuurstijlen. Door het gevarieerde aanbod is er dus voor elke doelgroep een geschikte recreatiewoning aan de Maasplassen in Limburg te koop. Veel eigen gebruik in combinatie met een mooi rendement op de investering of juist volledig verhuren en profiteren van optimale verhuuropbrengsten. De keuze is aan u!

PRIJSLIJST FASE 3

De types


De luxe afgewerkte vakantiewoningen worden in diverse types gerealiseerd en zorgen voor een optimale beleving.
Elke variant heeft specifieke kenmerken en speelt naadloos in op de wensen van zijn eigen doelgroep

Type: Luxe

De ‘Luxe woningen’ beschikken over alle elementen voor een ontspannen vakantie en zijn gelegen aan een laan of een plein.

Vogelvlucht Luxe woningen fase 3

Type: Kids Special

De kinderen staan centraal middels de speciale kinderslaapkamer, een omheinde tuin en toegang tot een ‘privé’ speelterrein. De ‘Kids Special woningen’ zijn ideaal voor jonge gezinnen. Hier voelen kinderen zich helemaal thuis en houden de ouders vanuit het terras een oogje in het zeil op de spelende kinderen.

Vogelvlucht Kids Special woningen fase 3

Type: Wellness

Deze recreatiewoningen hebben een extra grote terrasoverkapping met een wellness programma met o.a. lounge set, buitendouche, tonsauna en luxe BBQ-meubel en staan garant voor een ontspannen verblijf. Door de terras heaters kan daarnaast het hele jaar door genoten worden van het buitenleven.

Overkapping Wellness woning

Type: Eiland Wellness

De Eiland Wellness woningen liggen op een van de mooiste plekken van Maasresidence Thorn. Op het schiereiland met een schitterend uitzicht op het water. De woningen beschikken o.a. over een luxe wellness ruimte met whirlpool ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en panorama sauna. Buiten is het genieten van het uitzicht onder de grote terrasoverkapping.

Achterzijde Eiland Wellness woning

Waarom een recreatiewoning kopen in Maasresidence Thorn?


Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Een vakantiehuis kopen in Limburg is dan ook een slimme keuze.

 • Uitmuntende locatie vanwege de ligging aan de Maas en Thorn, en op korte afstand van stedelijke gebieden in Nederland, België en Duitsland.
 • Uniek vakantieresort van top niveau. Naast de hoogwaardige afwerking van de woningen zijn er ook centrale voorzieningen van hoog niveau gebouwd.
 • Verhuur en beheer door ResortNet, een lean en mean organisatie welke garant staat voor ultiem genieten en een uitstekend rendement op uw investering.
 • Uitstekende alternatief voor sparen waarbij duurzaam investeren en plezier samen gaan.
 • Diverse financieringsmogelijkheden.

Vakantiewoning kopen aan de Limburgse Maasplassen

Vakantiewoningen te koop aan de Limburgse Maasplassen


Maasresidence Thorn ligt aan De Grote Hegge, een van de vele Maasplassen. Een walhalla voor water(sport)liefhebbers. Varen of zeilen, zwemmen of pootje baden, surfen of suppen, wakeboarden of gewoon genieten van de uitzichten en natuur. Wanneer u een recreatiewoning koopt in Maasresidence Thorn zijn alle ingrediënten aanwezig voor een magische dag op of aan het water.

 

Investeren in een recreatiewoning in Maasresidence Thorn: de mogelijkheden


De recreatiewoningen in Maasresidence Thorn zijn op twee manieren te gebruiken. Bij een combinatie van verhuur en eigen gebruik bepaald u zelf hoeveel dagen u gebruik wilt maken van uw recreatiewoning (met een maximum van 185 dagen). Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw vakantiewoning in Limburg en daarnaast aantrekkelijke verhuuropbrengsten realiseren.

Liever optimale verhuurresultaten behalen? Dan kan het vakantiehuis het gehele jaar ter beschikking worden gesteld voor de verhuur.

Ligging Maasresidence Thorn


Verhuur & beheer

van uw eigen recreatiewoning in Limburg


De verhuur en het beheer van de recreatiewoningen wordt verzorgd door ResortNet, een van de labels van BungalowNet Group. Deze professionele verhuurorganisatie verzorgt de verhuur, exploitatie en het beheer voor hoogwaardige, zelfstandige recreatieparken in binnen- en buitenland.

Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Van boekingen en betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandelingen. Wanneer u een vakantiewoning koopt in Maasresidence Thorn bent u dus verzekerd van een goede bezettingsgraad en dito verhuurresultaten.

MEER INFORMATIE

verhuur en beheer recreatiewoning Limburg

Veelgestelde vragen


Wanneer u een vakantiewoning koopt op een vakantiepark biedt dit een aantal voordelen. Zo wordt de verhuur, het beheer en het onderhoud van Maasresidence Thorn verzorgd door ResortNet, een ervaren verhuurorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Wel zo prettig. Daarnaast beschikt het park over uitgebreide all-weather voorzieningen, ideaal wanneer u ook af en toe zelf wilt genieten van uw tweede huis aan de Limburgse Maasplassen.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Het te behalen rendement op het eigen vermogen hangt af van een aantal zaken, waaronder de totale investering (koopsom woning inclusief inventaris) en de te behalen resultaten op deze investering (huuropbrengsten minus kosten). Over het algemeen wordt een rendement van rond de 5% als reëel gezien. Check altijd of de geboden rendementen haalbaar zijn en vraag, indien voorhanden, de rendementsberekening op. Vraag eventueel een second opinion aan of overleg met uw adviseur.

Download de brochure ‘Algemene verkoopinformatie’ voor meer informatie.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Het aankopen van een recreatiewoning is een grote investering. Het is dan ook belangrijk om een goede en veilige keuze te maken. Let daarom bij de zoektocht naar een geschikte woning op een aantal zaken. Zeker wanneer u kiest voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik of de vakantiewoning volledig wilt verhuren.

 • Locatie: bij de aankoop van een vakantiewoning voor de verhuur is het van belang om ook vanuit een commercieel oogpunt naar de investering te kijken. De locatie speelt hierbij een belangrijke rol. Kies daarom voor een populaire toeristische bestemming om zeker te zijn van goede verhuurinkomsten. Maasresidence Thorn ligt op een absolute A-locatie in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied. De provincie Limburg is daarnaast een van de populairste bestemmingen voor bungalowvakanties.
 • Erfpacht of eigen grond: staat de recreatiewoning op eigen grond of moet er erfpacht worden betaald? In het laatste geval kunnen de kosten flink oplopen wanneer de huurprijs voor de grond eenzijdig wordt verhoogd. De recreatiewoningen in Maasresidence Thorn staan op eigen grond.
 • Bouwmethode: welke bouwmethode wordt toegepast? Over het algemeen zijn stenen recreatiewoningen ten opzichte van chalets solider gebouwd, onderhoudsvriendelijker en duurzamer. De recreatiewoningen in Maasresidence Thorn worden traditioneel gebouwd, onder SWK Garantie en volgens de richtlijnen van het Bouwbesluit. Hierdoor wordt er een hoge bouwkwaliteit gerealiseerd.
 • Verhuurorganisatie: in de meeste gevallen wordt de verhuur van een vakantiehuisje dat is gelegen op een vakantiepark geregeld door de betrokken verhuurorganisatie. Om een goed rendement te behalen is het van belang dat de bezetting van de woning optimaal is. Check dus of de organisatie hun zaken op orde heeft en lees de huurovereenkomst goed door. De verhuur van de accommodaties op Maasresidence Thorn wordt verzorgd door ResortNet, een ervaren verhuurorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring.
 • Additionele kosten: naast de aankoopprijs zijn er vaak additionele kosten gemoeid bij de aankoop van een recreatiewoning. Denk hierbij aan onderhoudskosten, kosten voor gas, water en licht en verzekeringen. Vraag daarom altijd naar een uitgebreid kostenoverzicht voor een goed beeld van deze bijkomende kosten.

Download de brochure ‘Algemene verkoopinformatie’ voor meer informatie.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Een vakantiewoning financieren kan slechts bij een beperkt aantal geldverstrekkers. Daarnaast hanteren deze partijen verschillende financieringsvoorwaarden. In de meeste gevallen moet een deel van de recreatiewoning met eigen geld betaald worden.

Voor de financiering van een recreatiewoning in Maasresidence Thorn werken wij nauw samen met een tweetal partijen.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Download de brochures


* verplichte velden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.