Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Recreatiewoning kopen Limburg - Maasresidence Thorn : Maasresidence Thorn
Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. AFM Icon

Recreatiewoning kopen Limburg


Een recreatiewoning kopen in Limburg op een toplocatie aan het water? In het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied ‘De Maasplassen’ ligt Maasresidence Thorn. Een schitterend recreatiepark gelegen op een absolute A-locatie.

U kunt nu investeren in een recreatiewoning of -appartement in dit exclusieve resort. Combineer eigen gebruik met een mooi rendement uit verhuur en geniet van De Maasplassen, het witte stadje Thorn en de prachtige omgeving. Het uiteindelijke park omvat 270 recreatiewoningen, 60 recreatie appartementen, een jachthaven, dagstrand en luxueuze centrumvoorzieningen.

Maasresidence Thorn biedt recreatiewoningen in vier verschillende thema’s: Luxe, Kids Special, Premium Buitenleven en Premium Water. De woningen variëren van ca. 100 m2 tot ca. 340 m2 en zijn geschikt voor 4 tot 20 personen. Daarnaast worden de luxe vakantiewoningen uitgevoerd in drie verschillende architectuurstijlen. Door het gevarieerde aanbod is er dus voor elke doelgroep een geschikte recreatiewoning aan de Maasplassen in Limburg te koop. Veel eigen gebruik in combinatie met een mooi rendement op de investering of juist volledig verhuren en profiteren van optimale verhuuropbrengsten. De keuze is aan u!

BROCHURE AANVRAGEN

Waarom een recreatiewoning kopen in Maasresidence Thorn?


Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Een vakantiehuis kopen in Limburg is dan ook een slimme keuze.

 • Uitmuntende locatie vanwege de ligging aan de Maas en Thorn, en op korte afstand van stedelijke gebieden in Nederland, België en Duitsland.
 • Uniek vakantieresort van top niveau. Naast de hoogwaardige afwerking van de woningen en appartementen worden er ook centrale voorzieningen van hoog niveau gebouwd.
 • Verhuur en beheer door ResortNet, een lean en mean organisatie welke garant staat voor ultiem genieten en een uitstekend rendement op uw investering.
 • Uitstekende alternatief voor sparen waarbij duurzaam investeren en plezier samen gaan.
 • Uitstekende financieringsmogelijkheden.

recreatiewoning kopen in Limburg bij Maasresidence Thorn

Vakantiewoning kopen aan de Limburgse Maasplassen

Vakantiewoningen te koop aan de Limburgse Maasplassen


Maasresidence Thorn ligt aan De Grote Hegge, een van de vele Maasplassen. Een walhalla voor water(sport)liefhebbers. Varen of zeilen, zwemmen of pootje baden, surfen of suppen, wakeboarden of gewoon genieten van de uitzichten en natuur. Wanneer u een recreatiewoning koopt in Maasresidence Thorn zijn alle ingrediënten aanwezig voor een magische dag op of aan het water.

 

Investeren in een recreatiewoning in Maasresidence Thorn: de mogelijkheden


De recreatiewoningen in Maasresidence Thorn zijn op twee manieren te gebruiken. Bij een combinatie van verhuur en eigen gebruik bepaald u zelf hoeveel dagen u gebruik wilt maken van uw recreatiewoning (met een maximum van 185 dagen). Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw vakantiewoning in Limburg en daarnaast aantrekkelijke verhuuropbrengsten realiseren.

Liever optimale verhuurresultaten behalen? Dan kan het vakantiehuis het gehele jaar ter beschikking worden gesteld voor de verhuur.

Ligging Maasresidence Thorn


Verhuur & beheer

van uw eigen recreatiewoning in Limburg


De verhuur en het beheer van de recreatiewoningen wordt verzorgd door ResortNet, een van de labels van BungalowNet Group. Deze professionele verhuurorganisatie verzorgt de verhuur, exploitatie en het beheer voor hoogwaardige, zelfstandige recreatieparken in binnen- en buitenland.

Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Van boekingen en betalingen tot schoonmaak en administratieve afhandelingen. Wanneer u een vakantiewoning koopt in Maasresidence Thorn bent u dus verzekerd van een goede bezettingsgraad en dito verhuurresultaten.

MEER INFORMATIE

verhuur en beheer recreatiewoning Limburg

Veelgestelde vragen


Op het nieuwe vakantiepark Maasresidence Thorn kunt u investeren in een vakantiewoning vanaf circa € 96.000 eigen vermogen (4 persoons Luxe). De rest van het aankoopbedrag kan gefinancierd worden met behulp van een hypothecaire lening. Er ontstaat dan tevens een aantrekkelijk hefboomeffect. Onze adviseurs kunnen hier meer informatie over verschaffen.

Download de brochure ‘Algemene verkoopinformatie’ voor meer informatie.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Wanneer u een vakantiewoning koopt op een vakantiepark biedt dit een aantal voordelen. In de meeste gevallen hoeft u de woning niet zelf te verhuren. Ook wordt het beheer en het onderhoud van het park en de percelen vaak door een professionele verhuurorganisatie uitgevoerd. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Wel zo prettig. Daarnaast beschikken de meeste vakantieparken over uitgebreide voorzieningen, ideaal wanneer u ook af en toe zelf wilt genieten van uw tweede huis in Limburg.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Het te behalen rendement op het eigen vermogen hangt af van een aantal zaken, waaronder de totale investering (koopsom woning inclusief inventaris) en de te behalen resultaten op deze investering (huuropbrengsten minus kosten). Over het algemeen wordt een rendement van 5% tot 6% als reëel gezien. Check altijd of de geboden rendementen haalbaar zijn en vraag, indien voorhanden, de rendementsberekening op. Vraag eventueel een second opinion aan of overleg met uw adviseur.

Download de brochure ‘Algemene verkoopinformatie’ voor meer informatie.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Het aankopen van een recreatiewoning is een grote investering. Het is dan ook belangrijk om een goede en veilige keuze te maken. Let daarom bij de zoektocht naar een geschikte woning op een aantal zaken. Zeker wanneer u kiest voor een combinatie van verhuur en eigen gebruik of de vakantiewoning volledig wilt verhuren.

 • Locatie: bij de aankoop van een vakantiewoning voor de verhuur is het van belang om ook vanuit een commercieel oogpunt naar de investering te kijken. De locatie speelt hierbij belangrijke rol. Kies daarom voor een populaire toeristische bestemming om zeker te zijn van goede verhuurinkomsten.
 • Erfpacht of eigen grond: staat de recreatiewoning op eigen grond of moet er erfpacht worden betaald? In het laatste geval kunnen de kosten flink oplopen wanneer de huurprijs voor de grond eenzijdig wordt verhoogd.
 • Bouwmethode: welke bouwmethode wordt toegepast? Over het algemeen zijn stenen recreatiewoningen ten opzichte van chalets solider gebouwd, onderhoudsvriendelijker en duurzamer.
 • Verhuurorganisatie: in de meeste gevallen wordt de verhuur van een vakantiehuisje dat is gelegen op een vakantiepark geregeld door de betrokken verhuurorganisatie. Om een goed rendement te behalen is het van belang dat de bezetting van de woning optimaal is. Check dus of de organisatie hun zaken op orde heeft en lees de huurovereenkomst goed door.
 • Additionele kosten: naast de aankoopprijs zijn er vaak additionele kosten gemoeid bij de aankoop van een recreatiewoning. Denk hierbij aan onderhoudskosten, kosten voor gas, water en licht en verzekeringen. Vraag daarom altijd naar een uitgebreid kostenoverzicht voor een goed beeld van deze bijkomende kosten.

Download de brochure ‘Algemene verkoopinformatie’ voor meer informatie.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Een vakantiewoning financieren kan slechts bij een beperkt aantal geldverstrekkers. Daarnaast hanteren deze partijen verschillende financieringsvoorwaarden. In de meeste gevallen moet een deel van de recreatiewoning met eigen geld betaald worden. Over het algemeen ligt het aandeel eigen vermogen tussen de 30 tot 40% van de aankoopsom.

Voor de financiering van een recreatiewoning of -appartement in Maasresidence Thorn werken wij nauw samen met een drietal partijen. Check ook de pagina investeren voor meer informatie of neem contact voor een vrijblijvend gesprek.

Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Download de brochures


* verplichte velden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

NIEUWSGIERIG NAAR ELK DETAIL VAN HET PLAN?
VRAAG DAN VRIJBLIJVEND DE BROCHURE AAN.